InDO työyhteisövalmennus – kouluta itsesi ja henkilöstösi

aksentti2

Teroita sahat, päivitä porakoneet ja huolla henkilöstösi. Työntekijät ovat yrityksesi tärkein resurssi, joten heihin kannattaa panostaa.

Jokaisessa työyhteisössä on omat yksilölliset tarpeensa ja siksi rakennamme jokaisen InDO työyhteisövalmennuksen sopimaan kohdennetusti yrityksenne tarpeisiin. Käsittelemme valmennuksissamme paljon mm. esimiestyöskentelyä, johtamisen työkaluja, työhyvinvointia, muutostilanteita sekä esimerkiksi työyhteisötaitoja. Mikä olisi sinun yrityksellesi ajankohtainen teema?

Haluamme tukea työntekijöitäsi innostumaan työarjessa ja hahmottamaan uusia näkökulmia vanhoihin haasteisiin. Keskitymme työyhteisövalmennuksissamme vahvistamaan vahvuuksia ja tunnistamaan kohtia, joiden avulla voimme nostaa yrityksenne uudelle tasolle. Työyhteisön toimivuuteen on mahdollista parantaa jo pienelläkin panostuksella, joten nyt on hyvä hetki aloittaa.

Motivoitunut henkilöstö on suoraan yhteydessä yrityksen menestykseen, joten investointi henkilöstöön todella kannattaa. Anna meidän herättää eloon henkilöstösi todellinen potentiaali. Löydetään yhdessä yrityksellenne täydellinen valmennuskokonaisuus ja lähdetään töihin. Ota yhteyttä, me autamme.

Katso tarkemmat InDO työyhteisövalmennuspakettiemme sisällöt esitteestä alla olevasta esitteestä.

InDO Työyhteisövalmennukset

 

InDO BASIC          3000€ + ALV. 24%

InDO PRO             5000€ + alv. 24%

InDO DELUXE      (hinta muodostuu valittujen palveluiden perusteella)

191016RR_644

Ota yhteys

aksentti2