Rekrytointivalmennus

aksentti2

Jokaisessa rekrytoinnissa ei aina tarvitse apua ja tällöin onkin tärkeää, että yrityksen rekrytointivastuussa oleva henkilö/ henkilöt tietävät mitä tekevät.

Työnantajamielikuva rakennetaan jo hakuprosessin alkuvaiheessa ja rekrytointi täytyykin hoitaa aina ammattimaisesti, sekä hyvää etiikkaa noudattaen.

Rekrytoijan täytyy olla hyvin perillä lainsäädännön lisäksi myös yrityksen markkinointistrategiasta ja arvoista.

Referenssit

aksentti2

Suomen Kiinteistölämpö Oy:n Toimitusjohtaja Saija Hakonen

"Valmennus pureutui konkreettisesti siihen, mitkä ovat rekrytoinnin sudenkuopat ja miten ne taklataan. Ei mitään höttöä vaan täysin asian ytimessä, rehellisesti."

Orimattilan kaupungin Työllisyyskoordinaattori Helena Vartiainen

"Realistinen, käytännönläheinen sekä hyvin sisäistettävä valmennus, jossa annettiin tilaa myös keskustelulle ja oikeat case-esimerkit elävöittivät kivasti valmennuksen kulkua. Mukaan sai vielä hyvän kirjallisen tukipaketin."

Rekrytointivalmennus

Mitä on hyvä rekrytointi?

Ensisijainen rekrytointiprosessin tarkoitus on tuottaa yritykselle onnistunut lopputulos hyvän henkilöstön löytämiseksi, mutta rekrytointi on paljon muutakin. Laadukkaalla rekrytointiprosessilla voidaan vaikuttaa myös työnantajamielikuvaan ja saada aikaan vaikuttavuutta, sekä kirkastaa yrityksen imagoa.

Valmennuksessa perehdytään mm.

- hakuilmoitteluun
- haastattelumenetelmiin
- testauksiin ja arviointeihin - rekrymarkkinointiin
- rekrytoinnin työkaluihin

Valmennuspäivä toteutetaan Lahden DOOROOM:ssa (Rautatienkatu 20, Lahti). Valmentajana toimii Henkilöstöratkaisut Rami Räty Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja Rami Räty, jolla on 15 vuoden kokemus rekrytoinneista.

Yhteisen valmennuspäivän lisäksi hintaan sisältyy verkostoaamiainen sekä valmennuksen materiaalit.
Hinta 200€ (euroa) + alv. 24%/hlö
Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella ja tule verkostoitumaan!

Seuraavat rekrytointivalmennukset:

Lahti perjantaina 21.8.2020 klo 9.00- 12.00 (Rautatienkatu 20)

 

VIP-Rekrytointivalmennus

Halutesassi voit tilata meiltä myös VIP REKRYTOINTIVALMENNUKSEN suoraan omalle työpaikallesi. Henkilökohtaisessa VIP REKRYTOINTIVALMENNUKSESSA keskitymme juuri sinun yrityksesi rekrytoinnin suunnitteluun, juuri sinulle sopivana ajankohtana.

HINTA 500€ +alv 24% (2h)

Kysy lisää ja varaa oma VIP REKRYTOINTIVALMENNUS alla olevalla lomakkeella.