Rekrytointivalmennus

aksentti2

Jokaisessa rekrytoinnissa ei aina tarvitse apua ja tällöin onkin tärkeää, että yrityksen rekrytointivastuussa oleva henkilö/ henkilöt tietävät mitä tekevät.

Työnantajamielikuva rakennetaan jo hakuprosessin alkuvaiheessa ja rekrytointi täytyykin hoitaa aina ammattimaisesti, sekä hyvää etiikkaa noudattaen.

Rekrytoijan täytyy olla hyvin perillä lainsäädännön lisäksi myös yrityksen markkinointistrategiasta ja arvoista.

Referenssit

aksentti2

Suomen Kiinteistölämpö Oy:n Toimitusjohtaja Saija Hakonen

"Valmennus pureutui konkreettisesti siihen, mitkä ovat rekrytoinnin sudenkuopat ja miten ne taklataan. Ei mitään höttöä vaan täysin asian ytimessä, rehellisesti."

Orimattilan kaupungin Työllisyyskoordinaattori Helena Vartiainen

"Realistinen, käytännönläheinen sekä hyvin sisäistettävä valmennus, jossa annettiin tilaa myös keskustelulle ja oikeat case-esimerkit elävöittivät kivasti valmennuksen kulkua. Mukaan sai vielä hyvän kirjallisen tukipaketin."

Rekrytointivalmennus

Rekrytointivalmennuksessa opit miten hakukriteerit määritellään, millainen on hyvä hakuilmoitus, mitä eri hakukanavia on olemassa ja miten niitä käytetään. Lisäksi pureudutaan työnantajamielikuvaan, sekä eri haastattelumalleihin.

Rekrytointivalmennus sisältää 4 tunnin kaikille yhteisen osan, sekä 1-2 tunnin henkilökohtaisen sparrauksen ja suunnittelun asiakkaan luona.

HINTA 500€ + alv24% (valmennus sisältää aamiaisen)

Kysy lisätietoa ja ilmoittaudu valmennukseen alla olevalla lomakkeella.

Seuraavat rekrytointivalmennukset:

 

VIP-Rekrytointivalmennus

Halutesassi voit tilata meiltä myös VIP REKRYTOINTIVALMENNUKSEN suoraan omalle työpaikallesi. Henkilökohtaisessa VIP REKRYTOINTIVALMENNUKSESSA keskitymme juuri sinun yrityksesi rekrytoinnin suunnitteluun, juuri sinulle sopivana ajankohtana.

HINTA 300€ +alv 24% (2h)

Kysy lisää ja varaa oma VIP REKRYTOINTIVALMENNUS alla olevalla lomakkeella.