Rekrytointipalvelu – Oikeat osaajat luoksesi

aksentti2

Rekrytoinnin ulkoistaminen tekee hakuprosessista helpompaa ja nopeampaa.

Olemme erikoistuneet rakennus- sekä teknologiateollisuuden aloihin ja tunnemme kentän kuin omat taskumme. Etsimme joukkoonne mm. mekaniikka-, automaatio- ja sähkösuunnittelijat, sekä muut eri alojen toimihenkilöt ja ylemmät toimihenkilöt johtotason tehtäviä unohtamatta.

Olemme varma kumppani myös ulkomaisen työvoiman löytämiseen. Autamme yritystäsi saavuttamaan tekijöitä laajennetuilta työmarkkinoilta ja tuemme yritystäsi koko prosessin ajan. Palvelemme myös rekrytoitujen kotoutumiseen liittyvien yksityiskohtien osalta ja autamme työyhteisöä vastaanottamaan uudet työntekijät. Maailma on täynnä osaavaa työvoimaa, jotka voivat olla avain sinun yrityksesi kasvuun.

Ostaessasi rekrytointipalveluita meiltä, ostat henkilökohtaista palvelua, vastuunkantoa rekrytoinnin kokonaisprosessista, täydelliset helmet hakijoiden joukosta sekä rekrytointitakuun.

Neljän kuukauden rekrytointitakuumme varmistaa, että olette saaneet juuri oikean tekijän pestiinne. Jos palkattu työntekijä ei ole palveluksessanne neljän kuukauden kuluttua rekrytoinnista, palautamme 50% maksustanne tai vaihtoehtoisesti tarjoamme teille uuden rekrytoinnin. Me tarjoamme yrityksellenne ratkaisuita – ennen kaikkea.

Ota yhteyttä ja anna meidän löytää juuri oikeat tekijät yrityksesi tarpeisiin.

Ota yhteys

aksentti2