Henkilöstövuokrauspalvelu

aksentti2

Sopivat tekijät luoksesi oikeaan aikaan

Välillä on tilanteita jolloin ei ole tarvetta kokoaikaiselle vakituiselle henkilöstölle, mutta hetkellinen lisäresurssien kasvattaminen on ajankohtaista. Tällaisia tilanteita ovat mm. erilaiset projektit, sijaisuudet, kesä- ja muut sesongit, tai vaikkapa yllättävä tuotannon kasvu.

Meiltä löytyy tekijät mm. rakennus- sekä teknologiateollisuuden aloille, puutarhoille ja marjatiloille, ravintola- alalle, sekä erilaisiin toimihenkilöiden sijaisuuksiin.

Ostaessasi henkilöstövuokrauspalvelun meiltä, ostat juuri teille räätälöityä palvelua, vastuunkantoa, sekä takuun siitä että henkilöstövuokrauksessa noudatetaan eettisiä arvoja.

Me huolehdimme myös työntekijöidemme henkilökohtaisesta työvaatetuksesta, suojavarusteista, työvälineistä, sekä lakisääteisistä ”osaamiskorteista”. Tarvittaessa jopa kyyditsemme poppoomme paikalle.

Me tarjoamme yrityksellenne ratkaisuja – ennen kaikkea!

Kumppaninamme toimii Viking Solutions Oy, jonka kanssa yhdessä toteutamme kaikki henkilöstönvuokraus toimeksiannot. Viking Solutions Oy:n kokemus ja ammattitaito kohdistuu erityisesti rakennus- ja maanrakennuksen toimialoihin. Yhdessä olemme enemmän!

Ota yhteyttä ja anna meidän löytää juuri oikeat tekijät yrityksesi tarpeisiin.

 

Ota yhteyttä