Henkilöarviointi – tunnista osaaminen

aksentti2

Henkilöarvioinnit ovat loistava työkalu kartoittamaan henkilön persoonallisuutta, motivaatiota, johtamistapoja sekä työskentelytapoja.

Tuotamme kaikki henkilöarviointimme sähköisesti verkon välityksellä, joten kyselyihin vastaaminen on helppoa, nopeaa ja kustannustehokasta. Arvioinnit sisältävät aina henkilökohtaisen purkukeskustelun sekä testin tilaajalle, että testatulle. Purkukeskusteluiden aikana käymme läpi vastauksista ilmenneitä piirteitä ja tulkitsemme arvioinnin tuloksia suhteessa yrityksesi tarpeisiin.

Käytössämme on kattava valikoima eri tyylisiä henkilöarviointeja, joista kokenut SHL/OPQ–sertifioitu asiantuntijamme valitsee juuri oikeat testit yrityksenne tarpeisiin. Huolellisesti valittujen testien avulla saatte vastaukset juuri teille tärkeisiin kysymyksiin ja saatte vahvistusta päätöksillenne.

Rekrytoinnin yhteydessä

Rekrytointien yhteydessä tehtävät henkilöarvioinnit ovat yksinkertainen tapa saada lisätietoa hakijaehdokkaista. Tarjoamme yrityksellesi kattavia rekrytointipalveluita ja henkilöarvioinnit ovat yksi merkittävä työkalu onnistuneessa valinnassa. Meidän avullamme ulkoistat yhdellä puhelinsoitolla koko rekrytointiprosessin, joten ota yhteyttä.

Työyhteisössä

Henkilöarviointien hyödyntäminen työyhteisössä on nopea tapa saada henkilöstö motivoitumaan ja oppimaan sekä itsestään että kollegoistaan. Arvioinnit auttavat työntekijöitä tunnistamaan omia persoonallisia piirteitään ja ymmärtämään erilaisia toimintatapoja työyhteisön sisällä. Henkilöarvioinnit yhdistettynä työyhteisövalmennuksiin ovat loistava tapa saada uutta virtaa yrityksesi henkilöstöön.

Ota yhteys

aksentti2